Blogg

Läs om vad som händer på Olaussonz Loge

Dansbandskväll med Freqvens

Lördagens dans blev succé! Det blev mycket dans och skratt hela kvällen och vädret bjöd på en riktig fin sommarkväll. Jonas pizza var så uppskattad! Fantastisk god! Tack till alla som kom och hjärtligt välkomna igen till nästa dans på Olaussonz loge!

Namngivning och bröllop

Årets första bröllop 2022 på Olaussonz loge överraskade alla när blivande brudparet hade namngivning. Det blev en så fin afton, inte ett öga torrt! Vill ni se fler bilder och videos från logen så gå in och kika i vårt galleri

Pizza + Freqvens!

Nu är det inte långt kvar till Freqvens intar scenen och bjuder på musik hela kvällen på Olaussonz loge. 3.e Juni är det dags. Inte nog med det! Utanför logen kommer Jonas stå och göra fantastiska italienska pizzor under kvällen! Hur gött!? Följ honom på instagram @w_italianpizza. En pizza kan ni köpa för 60kr! Och…

Gott nytt 2022

Olaussonz loge har haft ett händelserikt år! 2021 hade vi vår premiär och det blivit en riktigt succé! Vi har redan fått in bokningar inför 2022, så nu hoppas vi på ett riktigt produktivt och minst lika händelserikt 2022! Boka ert event redan idag!

Bandet Freqvens på Olaussonz loge

I somras 14-08-2021 hade vi vår första live-spelning på Logen tillsammans med bandet Freqvens som stod för musiken hela kvällen! Tusen tack till alla som bidragit till att fullföra denna fantastiska kväll! Vi ser redan fram emot nästa livespelning!

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ Olaussonz loge blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

Annons